Milyen gyűrű illik a kedvesedhez?

Egy ékszer kiválasztása során nagyon körültekintőnek kell lenni, főként abban az esetben, ha éppen egy eljegyzési gyűrűt szeretnénk megvásárolni. Az ékszereknek ugyanis nem csupán szépnek kell lenniük, hanem egyben tükrözniük kell a viselője személyiségét is. Amennyiben egy ékszer nem passzol a tulajdonosához, úgy a hölgy nem is viseli majd azt szívesen. Lássuk, milyen típusú nőkhöz, milyen fajta gyűrű illik! A kedvesed romantikus típus, vagy inkább lázadó természet?

Netán inkább a drámai királynő szerepébe szeret belebújni?

Nem kell aggódnod, biztosan megtalálod a leginkább hozzá passzoló darabot! Amennyiben a kedvesed egy erős egyéniség, szeret irányítani és rendkívül magabiztos, úgy abban az esetben mindenképpen egy Statement-gyűrűt válassz számára. A Statemet-gyűrű képesek megmutatni a viselője potenciálját. Ezek az ékszerek a legújabb trendet követik, hiszen mind színben, mind formában nagyon divatosnak számítanak. Szíved hölgye inkább kreatív egyéniség? Szereti az egyedi, különleges színű darabokat viselni? Úgy mindenképpen egy különleges ékszerrel lepd meg. A különleges gyűrűk tökéletesen ki tudják hangsúlyozni az ékszer viselőjének egyéniségét. A különleges nők nem engedik azt, hogy saját ízlésüket bárki befolyásolja, eltántoríthatatlanok a saját stílusuktól. Ezek a nők mindig szeretnének különbözni a „tömegtől”, egyediek, különlegesek szeretnének maradni.

Igaz ez a viselt ékszereikre is, hiszen ők nem szeretnének olyan darabokat viselni, amelyek bármikor szembe jöhetnek velük az utcán. A különleges, egyedi tervezésű ékszereket roppant módon kedvelik, ezért azt javasoljuk, hogy valami ilyen típusú eljegyzési gyűrűt készíttess kedvesednek, ha ebbe a típusba tartozik. Jó választás lehet például egy masszív pecsétgyűrű, sőt, akár egy különleges, színpompás acrylból készült gyűrűt is szívesebben hordanak az e csoportba sorolható nők, mint mondjuk egy hagyományos ezüst gyűrűt.

E nők legkiemelkedőbb erényének számít az, hogy szeretnek kitörni a megszokás falai közül, és mindig különlegességre és a megszokottól való különbözőségre vágynak. Amennyiben kedvesed nem tartozik egyik említett csoportba sem, akkor könnyen lehet, hogy egy igazi lázadó típusú nővel élsz együtt. Eme hölgyek igen magas hőfokon élik az életüket.

A vad és lázadó, intenzív egyéniséggel rendelkező nőknek mindenképpen vad ékszereket illik vásárolni. Eme nők igen nagy önbizalommal rendelkeznek, és rendkívül bátran tudnak viselkedni a mindennapokban. Az ő esetükben nagyon fontos az, hogy az ékszer kifejezetten feltűnő legyen. Egy feltűnő ékszer segítségével ugyanis, a vad és lázadó típusú nők még feltűnőbbé válhatnak. Így mindig, mindenkor és mindenhol ők maguk lehetnek a középpontban. Ez pedig minden lázadó és vad természettel rendelkező nő legnagyobb vágya. A legkedveltebb ékszer a vad nők körében általában a rocker stílusban elkészített, füstös kövekkel kirakott, masszív elemekből összeállított gyűrű. Léteznek úgynevezett feminim hatású ékszerek is. Ezeket a gyűrűket főként a pozitív gondolkodású, bohókás jellemű, játékos, ám egyben vezéregyéniséggel rendelkező nők számára ajánljuk.

A feminim típusú ékszerek remekül passzolnak a kislányos bájjal megáldott, giccstől tartózkodó hölgyekhez. Az e típusba sorolható nők kifejezetten szeretik a virág, a szív, a pillangó és a hurok motívumokat, így igyekezzünk olyan ékszert vásárolni részükre, amely ezek valamelyikét magán hordozza. A köves gyűrűket is kifejezetten kedvelik a feminim típusba sorolható nők. Válassz hát egy olyan ékszert, amely egyetlen apró követ tartalmaz, ám ez a kő ne dudorodjon ki túlságosan az ékszer felületéből.