Immunotic – plusz energia a legyengült sejteknek

Ma alig van ember, aki tud bármit is az Immunotic készülékekről. Azon kevesek azonban, akik hallottak már róla, netán használták is, kicsit másképpen állnak azóta az egészség fogalmához.

Az első ilyen  készülék egy fiatal magyar feltaláló, Szloboda Balázs elkeseredett kísérlete volt arra, hogy melldaganattal küzdő feleségének segíthessen. Saját bevallása szerint, ha csak annyi haszna volt a rezgésekkel foglalkozni, hogy a felesége ma is élhet – ahogyan nem csak hogy él, de teljes egészségnek is örvend – már megérte annyit kísérletezni. A készülékek azonban mások érdeklődését is kivívták, így a hivatalos bevizsgálási folyamatok után bárki számára hozzáférhetőkké váltak, mint immunerősítő, fizikai közérzet javító eszközök.

- Ha nincs az Immunotic, talán ma én sem vagyok itt. Nekem elmondhatatlanul sokat jelentett, egyfajta biztonságot adott, hogy számíthatok egy plusz erőre is a regenerációhoz. Viszont ha nincs a betegség, nincs ez a készülék sem. - mondja a feleség. – Nem változtatnék semmit a történteken. Mindennek oka van – és ebben az esetben ez kellett ahhoz, hogy egy új lehetőség születhessen. Remélem, nem csak számomra.

De mit tudhat az Immunotic készülék?

Szloboda Balázs szerint a készülék két fontos dolgot csinál: egyrészt speciális négyszögjelek segítségével a fizikai szinten megjelenő diszharmóniát ismét harmóniává alakítja – ezzel gyakorlatilag az elváltozások információs okát szünteti meg – és plusz energiával “tölti fel” a legyengült sejteket.

Onnantól kezdve a szervezet saját munkája a folyamat, aminek a teljes egészség a célja. Az Immunotic ezt a természetes, mindenkiben zajló folyamatot igyekszik támogatni, így a legrövidebb időre képes redukálni a szükséges időt.

- Az az igazi siker, amikor ki sem alakul semmilyen elváltozás, mert még előtte megszűnik az a “program”, ami okozhatná - mondja Szloboda Balázs.  – Különösen stresszes, feszültséggel terhelt időszakokban ajánlott megelőzni a nagyobb bajt. Mindezek után már csak az a kérdés, miért nem tud az Immunotic készülékekről mindenki, akinek szükséges lehet. Minden családban ott lenne a helye.